Ejerforeningen EGEBO, Albertslund

Anmeldelse af problemer med vand:

Det er meget vigtigt, at bestyrelsen straks bliver kontaktet, såfremt du oplever vandindtrængen i boligen. Send en e-mail til bestyrelsen eller brug kontaktformularen.

Du må meget gerne inkludere følgende i mailen:

  • Billeder
  • Beskrivelse af problemet : Hvor i boligen er der problemer? Hvor meget vand er der kommet ind (ca.)? Hvornår blev det opdaget? Er det sket før? Har det regnet? Har det blæst?

Efter modtagelse af din mail bliver du kontaktet af Iben, så vi kan aftale, hvad der skal gøres. For det meste kommer Iben forbi for at besigtige problemet - hvis muligt deltager repræsentant fra Multi-Tag.

Tagrenovering 2017

I år har bestyrelsen valgt at lave planlagte tiltag inden sommerferien - så vi undgik problemer/forsinkelser pga vejret.

Beskrivelse af udført arbejde (ens for alle lejligheder): Udskiftning af fuger og blik under vinduesparti. Udskiftning af lodrette fuger. Udskiftning af gispplade til uundertagsplade. Udbedring af isolering. Enkelte lejligheder har fået foretaget ekstra opgaver udover førnævnte.

Berørte lejligheder: Egebo 2A, Egebo 8A, Egebo 10A, Egebo 12A, Egebo 16A, Egebo 33, Egebo 25A (igangværende)

Kontrol af isolering

Kontrol af bagvæg og isolering foretaget ved Egebo 1A samt 5A. Efter kontrol er det konstateret, at alle lejligheder har mangelfuld isolering ved taghætte, og dette gør at kulde trækker direkte ned i lejlighederne i entreen. Isolering som sådan er ikke en del af foreningens ansvarsområde, men bestyrelsen har valgt at dette skal udbedres, da det har indvirkning på varmeforbrug, potentiel kilde for vandskader osv. Så foreningen er ved at undersøge om budgettet i år kan holde til denne ekstra udgift, da dette skal udbedres snarest.

Udbedringen af dette berører alle lejligheder i bygning 1. Arbejdet kan dog foretages fra taget uden gener for den enkelte beboer, så dette kræver ikke adgang til boligerne. Man kan dog forvente lidt rumstering på selve dagen for udbedringen (det forventes at kunne udbedre 2 lejligheder om dagen). Arbejdet forventes påbegyndt efter sommerferien (august/september). Information vil blive rundtsendt til de enkelte beboere med flere detaljer.

Der mangler forsat udskiftning af zinkkanter på murkroner (vi tog ca 1/3 i 2016) - dette arbejde fortsættes over de kommende år. Ligeledes vil alle lejligheder i bygning 2, 3 og 4 få tilset fuger og blik under vinduespartier på terrasserne og udbedret hvor nødvendigt. Pga af omkostningerne tager vi ikke alle lejligheder i samme omgang, men fordeler det over de kommende år.

Mistanke om vandindtrængen eller følgeskader

Skulle man have mistanke om vandindtrængen og/eller have et meget medtaget gulv lige indenfor vinduerne ud mod terrassen, så kontakt Iben Rohde med det samme, så vi kan tage et kig og få lavet en prioritering.

Det samme gælder for andre bekymringer man måtte have for struktur, isolering, vinduer osv i lejlighederne - kontakt os så vi kan tage et kig og vurdere hvorvidt udbedring skal foretages - og om udbedring skal dækkes af foreningen.

Rapport til køb/salg af lejligheder

Der blev i 2016 lavet en rapport, som man kunne udlevere ved køb/salg. Denne rapport opdateres i øjeblikket og kan tilsendes ved at kontakte Iben Rohde (formanden). DEAS har ligeledes mulighed for at udlevere denne til bla. ejendomsmæglere. Den reviderede rapport forventes af ligge klar medio/slut juni 2017.

Opdateret 12. juni 2017

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk